- Dasie1337
- Hozzászólások száma : 25
Walker Forum Moderátor jelentkezése!
Vas. Júl. 29, 2018 8:07 pm
Moderátor Tagfelvétel
Hány éves vagy? ~13, nemsokára 14~
Mióta játszol a szerveren? ~Nemrég, pontosan nemtudom~
Mesélj pár mondatban magadról! ~13 éves vagyok, 11 éve élek Enesén, jelenleg az Enesei Általános Iskola 8. osztály tanulója vagyok,Nagy Szilárd vagyok, 13 éves, lassan 11 éve élek Enesén és jelenleg az Enese Általános Iskola 8. osztályos tanulója vagyok, a jövőben szeretnék továbbra is informatikus lenni. Szeretem az állatokat, a természetet. Hobbijaim között van a desing készítés,bannerek,iconok készítése illetve a Sportolás. Jelenleg két tengerimalacom van, Mimi és Azúr. Ha van időm általában játszok/a tengerimalacokkal foglalkozom
Mi a moderátor feladata? ~A játékosok fegyelmezése, a rend fentartása, az én esetemben a forummal kapcsolatos problémák kezelése~
Miért szeretnél jelentkezni moderátornak? ~Szeretnék új/régebbi playereknek segíteni a forumon, ügyelni arra hogy a forumon ne lehessen hibákat találni, illetve ha mégis találnak hibát azt javítani~
Voltál e már máshol moderátor? ~TS Moderator : SNET Moderator 1, Moderator 2 CS:GO Hungary: FőModerátor Forum Moderátor: SNET Globális Moderátor~
Hány éves vagy? ~13, nemsokára 14~
Mióta játszol a szerveren? ~Nemrég, pontosan nemtudom~
Mesélj pár mondatban magadról! ~13 éves vagyok, 11 éve élek Enesén, jelenleg az Enesei Általános Iskola 8. osztály tanulója vagyok,Nagy Szilárd vagyok, 13 éves, lassan 11 éve élek Enesén és jelenleg az Enese Általános Iskola 8. osztályos tanulója vagyok, a jövőben szeretnék továbbra is informatikus lenni. Szeretem az állatokat, a természetet. Hobbijaim között van a desing készítés,bannerek,iconok készítése illetve a Sportolás. Jelenleg két tengerimalacom van, Mimi és Azúr. Ha van időm általában játszok/a tengerimalacokkal foglalkozom
Mi a moderátor feladata? ~A játékosok fegyelmezése, a rend fentartása, az én esetemben a forummal kapcsolatos problémák kezelése~
Miért szeretnél jelentkezni moderátornak? ~Szeretnék új/régebbi playereknek segíteni a forumon, ügyelni arra hogy a forumon ne lehessen hibákat találni, illetve ha mégis találnak hibát azt javítani~
Voltál e már máshol moderátor? ~TS Moderator : SNET Moderator 1, Moderator 2 CS:GO Hungary: FőModerátor Forum Moderátor: SNET Globális Moderátor~
- PatrikFórúm Moderátor
- Hozzászólások száma : 8
Re: Walker Forum Moderátor jelentkezése!
Vas. Júl. 29, 2018 8:09 pm
Támogatom!
- Dasie1337
Vas. Júl. 29, 2018 8:11 pm
Köszönöm a visszajelzésed
- Ryan S LewisFórúm Moderátor
- Hozzászólások száma : 3
Vas. Júl. 29, 2018 8:16 pm
Támogatom!Várlak TeamSpeak várómba
- Dasie1337
Vas. Júl. 29, 2018 8:19 pm
Sajna TS-em nincs, max Discordra tudok menni. DC nevem : Dasie1337#1502
- PatrikFórúm Moderátor
- Hozzászólások száma : 8
Vas. Júl. 29, 2018 8:21 pm
Bejelöltelek,fogadj el,hogy beszélhessünk DC-n
- Dasie1337
Vas. Júl. 29, 2018 9:44 pm
Zárható / helyezhető, TS-en már megkaptam a Moderatort, Forumról még nem tudok.
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.