- Felipe FoxVendég
Frakciópályázás LSPD (Los Santos Police Department)
Szer. Júl. 25, 2018 10:03 pm
Hány éves vagy? 15 ésves vagyok.
Milyen típusú frakciót szeretnél pályázni? Legális frakció LSPD.
Frakció neve: Los Santos Police Department.
Miért téged válasszunk? Mert szeretek kisebb induló szervereket beindítani, segíteni a fejlődésében. Emellett nem vagyok Inactive. szigorú vagyok, de ez kell is egy PD-hez. És mindemellett nagyon tetszik a szerver meg az adminteam. Nem akork nyalizni, de ez az igazság. Ha úgy gondoljátok ez megfelelő felvétel volt akkor 12:00-tól 4:00-ig elérhető vagyok.
Milyen típusú frakciót szeretnél pályázni? Legális frakció LSPD.
Frakció neve: Los Santos Police Department.
Miért téged válasszunk? Mert szeretek kisebb induló szervereket beindítani, segíteni a fejlődésében. Emellett nem vagyok Inactive. szigorú vagyok, de ez kell is egy PD-hez. És mindemellett nagyon tetszik a szerver meg az adminteam. Nem akork nyalizni, de ez az igazság. Ha úgy gondoljátok ez megfelelő felvétel volt akkor 12:00-tól 4:00-ig elérhető vagyok.
Re: Frakciópályázás LSPD (Los Santos Police Department)
Csüt. Júl. 26, 2018 9:33 am
A pályázatod tetszett várlak TeamSpeak3-mon de az LSPD már megvan pályázva Sheriffség még van!
- Los Santos Police Department megpályázása Janny Mon
- Los Santos Police Departmant,James Fox
- Jhonny Krueger pályázása az LSPD-be (LSPD Létrehozása)
- Hány éves vagy? ~12~ Milyen típusú frakciót szeretnél pályázni? ~LSPD~ Milyen típusú frakciót szeretnél pályázni? ~LSPD~ Frakció neve. ~LSPD~ Miért téged válasszunk? ~ugy gondolom,hogy jól rpzek
- Coutyside Sheriff Department ~Karl Andreas
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.