Share
Go down
avatar
Francesco D Alvarez
Vendég

Admin jelentkezési lap

on Szer. Aug. 08, 2018 7:08 pm
[center][b]Mesélj magadról
[left]Sziasztok, lehet páran ismernek, páran nem 15 éves vagyok 2002.11.05.-én születtem. Zalánnak hívnak, haverok csak Dokinak becéznek, nem tudom miért, de ez valahogy ráragadt. Szeretek sütni/főzni és kondi terembe sokat szoktam járni mivel egy elég vékonyka gyerek vagyok, és emellett még ott is szereztem jó sok jó havert. barátok csak Dokinak hívnak. Veszprém megyében élek egy kis városban Zircen apukámmal illetve a nővéremmel. Veszprémbe járok egy rendvédelmi középiskolába, 3-as 4-es tanuló vagyok. Nem szeretek tanulni, de hát az akaratom mégis felülmúlja amit nem akarok és így tudom tartani a 3-as 4-es szintemet. Szabadidőben szeretek a családommal/barátaimmal beszélgetni, azon kívül még szeretek különféle mta szervereken rp-zni a barátaimmal. Eléggé sapkamániás vagyok. Mivel még nem dolgozhatok nyári munkán ezért besegítek a szüleimnek a házimunkába. Az idézőjeles MTA pályafutásomat még anno 2013 karácsonyán kezdtem amikor megkaptam az első számítógépemet. Szeretek zenét/videót szerkeszteni. Felnőtt koromban egy rendvédelmi munkahelyen szeretnék dolgozni. Voltam már see mta-n sgh, illetve a hungary life mta szerverén 1-es admin voltam. Még januárban járszottam az external modos drast mta-n amit nagyon szerettem mivel nagyon sok új barátot szereztem. Szeretek új barátokat szerezni, szeretek hülyéskedni.

[center][b]Miért szeretnél admin lenni?
[left]Ki szeretném magamat próbálni ezen a szerveren is, mivel más szerveren is nagyon jó volt adminkodni. Szeretek segíteni az embereken, nem szeretem azt nézni ha valaki valamit nem tud, odamegyek és segítek neki, nem nézem tétlenül. Szeretnék megismerni új embereket az admin teamen belül illetve azon kívül is. Szeretek a mapon flyolgatni/körbenézni, hogy éppen hol van a legtöbb játékos, szeretek igazságot tenni 2 ember között. Nem vagyok olyan ha pl.: feljönne a testvérem a szerverre és ha ő megöl valakit akkor őt nem rakom jailbe, őt is ugyanúgy megérdemli a méltó büntetését.

[center]Miért téged válasszunk?
[left]Ez is egy olyan kérdés, hogy elkell gondolkodni azon hogy mivel rukkoljon elő az ember hogy egyedit írjon és hogy tényleg ne a szokásos sablon szövegeket írja. Szerintem teljesen megállnám a helyem, és amit kapok feladatot azt színte mindig elvégzem. Megbízhatónak tartom magam és tisztességesnek ami nagyon jó tulajdonság szerintem. Tudok csapatban működni, és eléggé közösségi ember vagyok. Illetve rég óta szeretnék admin lenni, és kipróbálni milyen. Segítőkésznek, normális és nem flegma stílusú embernek vallom magamat. Egyéb jó tulajdonságaim közé sorolnám azt hogy optimista, kreatív, leleményes és nyitott embernek érzem magam. Természetesen nem vagyok tökéletes vannak negatív tulajdonságaim is.

[center]Csapatmunkához való hozzáállásod.
[left]Személy szerint, szeretek, és tudok is csapatban dolgozni. Úgy gondolom, hogy egy ekkora volumenű szerver adminisztrálásához a csapatmunka elengedhetetlen. Sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok, ha van egy csapat, akik összeszokottak, és tudnak, valamint akarnak együtt dolgozni, konfliktusok, összetűzések nélkül. Azért is szeretek csapatban dolgozni, mert szeretek és akarok is más emberektől tanulni, valamint az én tudásomat átadni másoknak. A csapatmunka fogalma számomra: Több, tapasztaltabb, kevésbé tapasztaltabb ember alkotta csoport, egy adott, valamint kitűzött cél elérése érdekében.
Vissza az elejére
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.