Share
Go down
avatar
Hozzászólások száma : 2
Join date : 2018. Aug. 08.
Felhasználó profiljának megtekintése

Francesco D Alvarez Jelentkezési lapja

on Szer. Aug. 08, 2018 7:16 pm
Hány éves vagy?

14 éves vagyok jelentleg.

Mióta játszol a szerveren?

Kb 2 hete játszok a szerveren és eddig nagyon tetszik.

Mesélj pár mondatban magadról!

Sziasztok, lehet páran ismernek, páran nem 15 éves vagyok 2002.11.05.-én születtem. Zalánnak hívnak, haverok csak Dokinak becéznek, nem tudom miért, de ez valahogy ráragadt. Szeretek sütni/főzni és kondi terembe sokat szoktam járni mivel egy elég vékonyka gyerek vagyok, és emellett még ott is szereztem jó sok jó havert. barátok csak Dokinak hívnak. Veszprém megyében élek egy kis városban Zircen apukámmal illetve a nővéremmel. Veszprémbe járok egy rendvédelmi középiskolába, 3-as 4-es tanuló vagyok. Nem szeretek tanulni, de hát az akaratom mégis felülmúlja amit nem akarok és így tudom tartani a 3-as 4-es szintemet. Szabadidőben szeretek a családommal/barátaimmal beszélgetni, azon kívül még szeretek különféle mta szervereken rp-zni a barátaimmal. Eléggé sapkamániás vagyok. Mivel még nem dolgozhatok nyári munkán ezért besegítek a szüleimnek a házimunkába. Az idézőjeles MTA pályafutásomat még anno 2013 karácsonyán kezdtem amikor megkaptam az első számítógépemet. Szeretek zenét/videót szerkeszteni. Felnőtt koromban egy rendvédelmi munkahelyen szeretnék dolgozni. Voltam már see mta-n sgh, illetve a hungary life mta szerverén 1-es admin voltam. Még januárban járszottam az external modos drast mta-n amit nagyon szerettem mivel nagyon sok új barátot szereztem. Szeretek új barátokat szerezni, szeretek hülyéskedni.

Mi az admin feladata?

Az admin fő feladatai nem mások mint a következők:
1.Admintársai és a játékosok segítése.
2.Szerver segítése .
Játékosok fegyelmezése/korrigálása,mivel ha ez nem történik meg akkor a játékosok élménye romlik a szerver hírnevével együtt.Nos az ilyeneket az esetteket az adminok a helyzett súlyosságától függően büntetni rendelik.Ezek a büntetések figyelmeztetés,jail és ban formájában jelenhetnek meg.Továbbá ,ha nincs semmi dolgod akkor köteles vagy kisebb nagyobb terhek átvállalására a másik admitól ezzel gyorsítva az ügyintézés menetét .

Miért szeretnél jelentkezni adminnak?

Ki szeretném magamat próbálni ezen a szerveren is, mivel más szerveren is nagyon jó volt adminkodni. Szeretek segíteni az embereken, nem szeretem azt nézni ha valaki valamit nem tud, odamegyek és segítek neki, nem nézem tétlenül. Szeretnék megismerni új embereket az admin teamen belül illetve azon kívül is. Szeretek a mapon flyolgatni/körbenézni, hogy éppen hol van a legtöbb játékos, szeretek igazságot tenni 2 ember között. Nem vagyok olyan ha pl.: feljönne a testvérem a szerverre és ha ő megöl valakit akkor őt nem rakom jailbe, őt is ugyanúgy megérdemli a méltó büntetését.

Voltál e már máshol admin?

Voltam hungary lifeon 3-as admin, see v3-on sgh, fine mta-n 2-es admin, eredeti externalon FőAdmin, Fly MTA-n Adminsegéd

avatar
Hozzászólások száma : 6
Join date : 2018. Jul. 26.
Felhasználó profiljának megtekintése

Admin Tagfelvétel

on Csüt. Aug. 09, 2018 3:05 pm
Várunk TS-en! By: Peep
Vissza az elejére
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.