- AlcoholVendég
Xavier Quijote Federal Bureau of Investigation frakció megpályázása (FBI)
Szer. Aug. 01, 2018 4:06 pm
(Federal Bureau of Investigation) pályázása
Hány éves vagy? ~14~
Milyen típusú frakciót szeretnél pályázni? ~Rendvédelmi/nyomozói/legális~
Frakció neve. ~Federal Bureau of Investigation~
Miért téged válasszunk? ~Nos,rengeteg,de rengeteg illegális frakció van,még én jómagam is a MExicoi Maffia leadere vagyok,amit leszeretnék adni,mivel kevés rendvédelmi frakció található a szerveren,csakis a PD. az FBI-al azért szeretnék megindulni,mivel az illegális tevékenységeket minnél előbb megfékezni,kinyomozni az infókat,amiket a civilek adnak.Mivel ahogy említettem a Mexicoi Maffia leadere vagyok,azért rengeteg tapasztalatom van arról,hogyan kell vezetni egy frakciót!~
Hány éves vagy? ~14~
Milyen típusú frakciót szeretnél pályázni? ~Rendvédelmi/nyomozói/legális~
Frakció neve. ~Federal Bureau of Investigation~
Miért téged válasszunk? ~Nos,rengeteg,de rengeteg illegális frakció van,még én jómagam is a MExicoi Maffia leadere vagyok,amit leszeretnék adni,mivel kevés rendvédelmi frakció található a szerveren,csakis a PD. az FBI-al azért szeretnék megindulni,mivel az illegális tevékenységeket minnél előbb megfékezni,kinyomozni az infókat,amiket a civilek adnak.Mivel ahogy említettem a Mexicoi Maffia leadere vagyok,azért rengeteg tapasztalatom van arról,hogyan kell vezetni egy frakciót!~
- Dasie1337
- Hozzászólások száma : 25
Re: Xavier Quijote Federal Bureau of Investigation frakció megpályázása (FBI)
Szer. Aug. 01, 2018 5:17 pm
Támogatom, megállnád a helyed FBI leaderként, nem kis meló egy illegal frakciót vezetni.
- Tom McCarthyVendég
Re: Xavier Quijote Federal Bureau of Investigation frakció megpályázása (FBI)
Szomb. Aug. 04, 2018 9:19 pm
Támogatom ezt a frakciót mert, a mexico-i maffiába én vagyok az alleader és ismerem a csávot, nagyon jól rpzik mély rpkbe is belemegy ha kell, a szerveren senkit se láttam igy rpzni. Szerintem ő nagyon alkalmas lenne egy ilyen frakciot vezetni.
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.