GrandMTA Hivatalos Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
KINGasd111
Hozzászólások száma : 4

Felvételi kérelem. Empty Felvételi kérelem.

Vas. Júl. 29, 2018 6:35 pm
Admin Tagfelvétel

Hány éves vagy? ~12~

Mióta játszol a szerveren? ~1 hete nagyjából,de ezalatt folyamatos aktív tagja voltam a szerverközösségnek.~

Mesélj pár mondatban magadról! ~Egy erdélyi születésü srác vagyok,12 éve.4 éve MTA-zom,ezalatt sok kissebb-nagyobb szervert megjártam.Volt aminél napokig,hetekig,hónapokig lerakadtam,de elöbb utóbb tovább áltam.Nemrégiben rátaláltam a Grand MTA-ra,és nem tervezem elhagyni,ezért is írok admin felvételi lapot.Elég aktív tudok lenni,akár 5-6 órákat is.~

Mi az admin feladata? ~A szerverközösség moderálása,megfigyelése,a szabályok betartatása a jatékosokkal,a játékosok segítése,ahol és amikor és amiért csak kell~

Miért szeretnél jelentkezni adminnak? ~Mivel sok helyen voltam már,így megtetszett,és segíteni szeretném a szerver moderálását és játékosait.~

Voltál e már máshol admin? ~Igen,voltam. Szuperadmin:2 alkalommal , FöAdmin: 1 alkalommal  , Admin 5/4: 3 alkalommal , Admin 3: 2 alkalommal , Admin 2/1: 5 alkalommal (Az alkalmakat úgy értve,hogy azzal a rangal végeztem,mivel kiléptem,vagy a szerver megszünt. (pl. 5 szerveren volt Admin 1/2 a legnagyobb rangom. )~
Vissza az elejére
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.